UFO helyzetkép 2020-ban

A könyv tartalma, egyes részekben helytálló, talán a tudomány oldaláról is elfogadható, míg a többi részekben lévő állítások, kijelentések teljesen az írói magánvéleményem. A mindennapi életünkben nincs minden abban az állapotban és közelségben, mint ahogy az írásból következne. Az ismétlődések, (bosszantásokon felül) elmélyíthetik a gondolatokat. A Tisztelt Olvasó egyéni szabadsága szelektálni a kijelentéseket. Célom az együtt gondolkodás, a színesebb megvilágítás elérése, az élethű témakezelés, s hogy más nézőpontból is megnézzük az UFO témát, pl.: a könyvtartalma szerint.
Nem könnyű az UFO kérdést az igazság talaján tartani, de foglalkoznunk kell vele, mert a jövő talán, az Űrlény-ügyeket is valósággá, aktuálissá teszi és jó, ha erre is felkészülünk. A könyv átolvasása után az UFO kérdésekben, az egyéni állásfoglalások, a saját vélemények megfogalmazásában, segíthetnek a leírt gondolatok.

eBook: 2500 FT

Már az őskorban és az ókorban is fantáziáltak az akkoriak, az embertől okosabb, erősebb, csodatevőbb, természetfeletti, de értelemmel rendelkező lényekről. Valamennyire hasonlítaniuk kellett az emberekhez, az intelligencia odacsatolása és a szemléltethetőségek miatt. Legtöbbjük székhelyét elérhetetlen magasságba, a felhők fölé gondolták, vagy dimenziókon túlra, a tünékeny helyekre, néha tengerek, barlangok mélységeibe, ahová hétköznapi halandó nem állíthat be.

Ki keres kit és miért? Az intellektuális közösségek, társ intelligenciákkal szeretnének összeköttetésben lenni.

Ki keres kit és miért? Az intellektuális közösségek, társ intelligenciákkal szeretnének összeköttetésben lenni.


© 2020 Takács Ferenc Könyvei| Minden jog fenntartva | A honlapot a WP Builder készítette. Adatkezelési tájékoztató